چالش های مراکز نظامی

مراکز نظامی از جمله پادگان ها، انبارها، تاسیسات و مراکز تحقیقاتی و آزمایشی ارتش از مهمترین ارکان های یک کشور است. بواسطه حساسیت بالای این مراکز در صورت افشای اطلاعات و اسرار آنها یا نفوذ بیگانگان امنیت و استقلال یک کشور به خطر افتاده و موجب تحرکات نظامی دشمنان و انجام عملیات خرابکارانه میشود. از آنجا که در هر لحظه و مکان، امکان حملات متجاوزین و دشمنان به این مراکز وجود دارد، لذا پایش ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته را میطلبد.

با توجه به کلیدی بودن مراکز نظامی برای کشور عزیزمان و وابستگی شدید امنیت ملی به آن حفاظت از این مراکز میبایستی هم بصورت حضور اشخاص و هم استفاده از تجهیزات هوشمند انجام شود. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود ادوات نظامی مدرن جهت حمله به این مراکز حساس بعلاوه تربیت جاسوسان و متجاوزان، حضور نگهبانان به تنهایی جهت محافظت از این مراکز کافی نبوده. از جمله دلایل کافی نبودن نگهبانان به تنهایی جهت پایش و مراقبت این مراکز میتوان به خستگی، خطای انسانی، عدم امکان پایش لحظه به لحظه و پوشش تمامی نقاط اشاره نمود.

با توجه به مطالب گفته شده بکارگیری سیستم های هوشمند مراقبت و پایش پیرامونی نه تنها موجب کاهش حضور فیزیکی نگهبانان میشود و خطای آن ها را پوشش میدهد، بلکه اطمینان از عدم تجاوز متجاوزان به حداکثر رسیده و از آسیب های احتمالی به این مراکز میکاهد.

شرکت توسعه الکترونیک سفیر به عنوان یکی از شرکت های پیشرو و توانمند در امور مشاوره، طراحی، تامین، راه اندازی و آموزش بکارگیری از نوین ترین روش های مراقبت و حفاظت پیرامونی از جمله مراکز نظامی و انبارها، کاملترین پیشنهادات مهندسی خود در این زمینه را  معرفی و کلیه مدارک فنی جهت بررسی کاملتر را به شما تقدیم می دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
شرکت سفیر در خدمت شماست
ارسال پیام